IMAGINI Autoturism căutat în Italia, depistat de poliţiştii de frontieră la Vișeu de Jos

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vișeu de Sus au depistat un autoturism marca Mercedes CLA 200 D în valoare de peste 35.000 euro, care figura în bazele de date ca bun căutat pentru confiscare.

În data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Vișeu de Sus au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism, marca Mercedes CLA 200 D, cu număr de înmatriculare specific Italiei. Şoferul era un cetăţean român în vârstă de 38 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

La controlul efectuat asupra documentelor, lucrătorii noștri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea acestora fapt pentru care au luat măsura conducerii autoturismului și șoferului la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în urma unor verificări suplimentare efectuate s-a constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Italia.

Mașina, în valoare de aproximativ 35.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Vișeu de Sus, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizarea acestora se vor lua măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.