Imagini cutremurătoare: Știrea care a îngrozit România: s-a sinucis! Biletul de adio: „Nu mă…”

Marian Ivan este tânărul care a avut parte de un sfârșit cumplit, după ce s-a urcat la volanul unuei mașini, deși nu avea permis de conducere. Impactul a fost atât de puternic, încâtcapul tânărului a fost secţionat şi aruncat pe geamul portierei din stânga faţă. Ipoteza potrivit căreia acesta s-a sinucis prinde contur după ce anchetatorii au găsit o poezie scrisă de mână pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

În plus, varianta sinuciderii este întărită şi de faptul că Marian s-a răsturnat de mai multe ori cu mașina cu maşina pe un drum drept şi doar din cauza vitezei excesive. Pentru că nu purta centura de siguranţă, tânărul de 20 de ani s-a izbit cu capul de parbriz şi de stâlpul maşinii.

Potrivit unor surse, Marian Ivan ar fi suferit o depresie în dragoste, iar pe reţeaua de socializare a postat mai multe mesaje ciudate, printre care şi o poezie scrisă de mână, conform observator.tv.

“Iubirea asta nu se poate sfârşi astfel / Nu pleca, nu mă părăsi / Nu mă arunca către moarte / Nu mă arunca către asuprire”, este o parte din poezia postată de Marian pe Facebook.

Întreaga comunitate a fost şocată de brutalitatea cu care Marian Ivan şi-a găsit sfârşitul, iar pe Facebook, zeci de prieteni au postat mesaje de adio. Vă reamintim că accidentul s-a produs seara trecută, în apropiarea comunei Sireţel din judeţul Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.