IMAGINI DEVASTATOARE: Accident mortal, din cauza unui sofer beat-FOTO

acc9Un nou accident mortal a avut loc pe drumul judeţean „al morţii”, cum uşor poate fi denumită şoseaua care leagă Aradul de Şiria. De această dată nu „păcatele” drumului au fost de vină (a se citi gropile, craterele sau denivelările), ci un şofer inconştient care, se pare, a fost şi băut.

Luni seara, în jurul orei 17:30, pompierii au fost chemaţi să intervină pentru descarcerarea unei persoane, victimă a unui accident de circulaţie. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, în accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism Dacia Logan şi o autoutilitară. Şoferul Daciei circula dinspre Arad spre Şiria.

La un moment dat, autoutilitara care circula în sens invers a intrat în depăşire şi a lovit frontal Dacia care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât partea din faţă a autoturismului pare că a fost pulverizată. Pompierii l-au descarcerat pe şoferul din Dacie şi l-au predat unui echipaj SMURD. Deşi au încercat zeci de minute să îl resusciteze, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Celălalt şofer, vinovat pentru accident, care, pe lângă că a depăşit neregulamentar, se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost preluat de o Ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Arad.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz, dar, în mare, situaţia este foarte clară. Dacă va fi pus pe picioare de medicii de la spital, şoferul vinovat ar putea să fie arestat pentru fapta lui. Cu toate acestea, viaţa unui om a fost curmată prematur şi nici arestul, nici puşcăria pe care ar putea să o execute vinovatul nu îl va aduce înapoi pe şoferul Daciei.

sursa:aradon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.