IMAGINI INCREDIBILE: RĂSTURNARE de SITUAȚIE în TRIPLA CRIMĂ ORIBILĂ de la APA. VEZI cine este CRIMINALUL!VIDEO+FOTO

Răzvan Mircea Rentea, fiul soţilor asasinaţi în Satu Mare, a fost reţinut de poliţiştii sătmăreni. Probele arată că el şi-a omorât părinţii şi bunica.

In cursul zilei de astăzi, anchetatorii au primit rezultatul probelor ADN. Astfel că la dosarul cauzei sunt probe ştiinţifice care arată că Răzvan şi-a omorât tatăl, mama şi pe bunica lui.

Răzvan Mircea Rentea, în vârstă de 33 de ani, a fost săltat de poliţişti chiar de la înmormântarea părinţilor şi dus la audieri.

Potrivit procurorului Marius Iancu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, tânărul a fost dus la audieri şi în urma acestora a fost reţinut. Cel mai probabil, mâine va fi prezentant instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Suspectul crimei de la Apa a fost reținut

VIDEOREPORTAJ. Momentul reținerii lui Răzvan Rentea, suspectat de uciderea propriilor părinți și a bunicii la Apa. DETALII pe PresaSM –––> https://goo.gl/1NuEzG

Publicată de Presa Satu Mare pe 28 Noiembrie 2017

Surse din rândul anchetatorilor spun că arma crimei nu a fost deocamdată găsită.

Localnicii afirmă că fiul soţilor Rentea s-a dovedit, în ultimele zile, foarte interesat de mersul anchetei şi a încercat în repetate rânduri să intre în casa în care a avut loc crima, dar nu a fost lăsat de către poliţişti.

Soţii Gheorghe Rentea (58 de ani) şi Niculina Rentea (55 de ani), precum şi mama femeii, Viorica Apan (79 de ani) au fost găsiţi morţi vineri dimineaţă, de către un vecin. Soţii erau morţi în curte, iar bătrâna, în casă.

Se crede că motivul asasinatului a fost jaful, într-un moment în care acasă era doar bătrâna. Cei doi soţi l-ar fi surprins pe atacator când au venit acasă, însă ar fi fost ucişi prin lovirea repetată cu un corp dur în cap, posibil un ciocan.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.