IMAGINI INEDITE: Concurs de schi pentru copii și aniversarea ”Zilei Îndrăgostiților” la ”Serbările Zăpezii” din Borșa

concurs6Azi, 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților nu va trece neobservată la ”Serbările Zăpezii” din Borșa. Dimineața este dedicată micilor sportivi, prin organizarea unui concurs de schi pentru copii, care la final va fi răsplătit cu premii. De la ora 17.00, cei mari pot să-și facă publică dragostea la concursul de Valentine’s Day, iar cele mai reușite declarații vor fi răsplătite pe măsură.

După ce întreg auditoriul va fi pătruns de sentimentul iubirii, de la ora 18.00 a fost programată coborârea cu torțe pe pârtie, unde și-au anunțat participarea peste 100 de persoane. Aceasta este o tradiție a Borșei, tradiție de care locuitorii sunt foarte mândri și foarte implicați în a-și păstra obiceiurile care îi ajută să iasă în evidență.

Momentul torțelor va fi urmat de un concurs de alergare pe pârtie, dinspre bază spre vârf, iar apoi doritorii se vor întrece la schi de tură, care înseamnă tot o încercare de a urca în sens invers pe pârtiei. Seara se încheie cu un spectacol oferit de cei de la Hristus și, la final, vor cânta și vor încânta auditoriul Hristus și Andreea Bălan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.