Imagini Percheziţie la Sighetu Marmației. Vezi ce au descoperit polițiștii…video

Imagini Percheziţie la Sighetu Marmației. Vezi ce au descoperit polițiștii…video

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat în urma unei percheziții, dar și a unor acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări, cantitatea de 16.888 pachete țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 193.500 lei.

Ieri, 02 noiembrie a.c., în baza unui mandat emis de către Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, în cooperare cu lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, au efectuat o percheziţie la un imobil de pe raza localității Sighetu Marmației.

Percheziţie la Sighetu Marmației. Vezi ce au descoperit polițiștii..

Percheziţie la Sighetu Marmației. Vezi ce au descoperit polițiștii..

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018

În urma percheziţei efectuate, în interiorul imobilului care aparține cetățeanului român Ionel C., în vârstă de 33 de ani, polițiștii de frontieră au descoperit 15 colete învelite în folie de culoare neagră, ce conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Procedând la inventarierierea baxurilor descoperite, s-a constatat că acestea conțin cantitatea de 10.580 pachete țigări, în valoare de 123.700 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Vamal al României.

În continuare, se desfăşoară activităţi specifice sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.