Imagini percheziţii de amploare în Baia Mare. Polițiștii răscolesc orașul. Vezi ce caută…foto

Imagini percheziţii de amploare în Baia Mare. Polițiștii răscolesc orașul. Vezi ce caută…foto

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

În 18 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Baia Mare, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și au efectuat o percheziție auto într-un dosar penal.

Oferta de REVELION  2020 la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au ridicat de la un bărbat de 44 ani din Baia Mare, peste 4.000 de pachete de țigări de diferite mărci, bunuri ce trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabandă.

Valoarea țigărilor este de peste 48.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite de săvârșirea infracțiunii asimilate contrabandei.

În cursul zilei de 19 decembrie, bărbatul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, a admis si dispus luarea măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile.

În cauză polițiștii continuă activitățile de urmărire penală pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și tragerea acestora la răspundere.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.