IMAGINI Percheziţii de AMPLOARE la Baia Mare. VEZI cine sunt vizaţi…VIDEO+FOTO

Agenți ai forțelor speciale, alături de polițiști și procurori au descins marți la amiază în mai multe zone din Baia Mare. Perchezițiile au loc într-un dosar legat de traficul de droguri.

Percheziţii de AMPLOARE la Baia Mare. VEZI cine sunt vizaţi…

IMAGINI Percheziţii de AMPLOARE la Baia Mare. VEZI cine sunt vizaţi…VIDEO+FOTO

Publicată de Jurnalmm Maramures pe 13 Februarie 2018

Potrivit primelor informații, mascații au vizat prin descinderile lor trei zone din cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare, intervenind la blocuri de locuințe de pe străzile Electrolizei, Banatului și Melodiei din municipiu conform somesanul.ro.

Cel puțin două persoane au fost ridicate și duse la audieri. Mai multe apartamente au fost percheziționate, polițiștii căutând la domiciliile persoanelor suspecte dovezi ale traficului de droguri și substanțe interzise.

Acțiunile de astăzi din Baia Mare au fost coordonate de procurori din cadrul DIICOT Sălaj, la acțiuni participând și polițiști maramureșeni.

3 COMENTARII

  1. Avem noroc cu vecinii din Salaj .Vin ei si fac ordine in curtea noastra. Cei din Baia Mare nu vor sa faca nimic deoarece isi iau si ei partea lor din vanzarea de droguri.Stie tot orasul ca Mircea zis Pit este printre cei mai mari traficanti de droguri de la noi.El le plaseaza surorii si cumnatului lui pe nume S.. care locuiesc pe str M… la et 1 al unui bloc.Apartamentul lor e izolat exterior si vopsit in rosu. Acolo e un trafic intens al celor care cumpara stupefiante.Mai mult de atat tot acest Mircea distribuie si celor doua persoane de pe str. Electrolizei din blocul devastat din apropierea statiei de troleu ,D.. si D.., iar acestia vand necontenit aceste otravuri sutelor de consumatori iar Politia Maramures sta cu bratele incrucisate , nu face nimic.Si mai sunt multe de spus…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.