IMAGINI Protest în Capitală. Incidente violente între protestatari şi jandarmi la Universitate. Bulevardul Magheru a fost ocupat

Mii de oameni din toată ţara s-au strâns sâmbătă în Piaţa Universităţii la un protest de amploare faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale. La Universitate au avut loc şi incidente între jandarmi şi protestatari, după ce forţele de ordine au format un cordon şi au încercat să oprească oamenii să urce pe scările care duc în Piaţă. De asemenea, Bulevardul Magheru a fost ocupat de cei prezenţi la miting, după ce cordonul format de jandarmi, pe carosabil, a fost rupt.

În jurul orei 19.30, oamenii ar urma să plece în marş către Palatul Parlamentului, cu opriri la sediul Avocatului Poporului, Curtea Constituţională a României (CCR) şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). La protestul din Capitală au ajuns şi oameni din ţară. Manifestaţii sunt şi în alte oraşe din ţară, dar şi în în străinătate. #Corupţia Ucide a avertizat pe Facebook că este posibil ca unele persoane să încerce o deturnare a protestului spre Palatul Cotroceni. Jandarmeria Română îndeamnă, pe Facebook, la calm, iar pe cei care se află în preajma unor persoane violente să se îndepărteze de ele.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.