Imagini ȘOCANTE! ACCIDENT CUMPLIT cu trei TIR-uri implicate ! FOTO

Imagini ȘOCANTE! TRAFIC BLOCAT din cauza unui accident grav cu trei TIR-uri! FOTO

În urma accidentului, doi dintre şoferii celor trei autocamioane au fost descarceraţi de pompieri, ei fiind răniţi şi necesitând îngrijiri medicale.

Circulaţia rutieră a fost întreruptă, luni dimineaţa, în judeţul Vâlcea, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în apropiere de localitatea Brezoi, după ce trei TIR-uri s-au lovit. În urma accidentului, doi şoferi au fost răniţi.

UPDATE 12.00: Începând cu ora 11:50, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în apropierea localităţii Brezoi, la kilometrul 207, potrivit Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Luni dimineaţa, în jurul orei 8.20, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost întrerupt pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în apropierea localităţii Brezoi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei TIR-uri. Două dintre acestea s-au lovit frontal, iar un al treilea nu a mai reuşit să le evite.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.accident.jpg1accident

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.