IMAGINI TRAGEDIE IMENSA! Un artist roman a murit DECAPITAT intr-un accident cumplit!foto

IMAGINI TRAGEDIE IMENSA! Un artist roman a murit DECAPITAT intr-un accident cumplit!foto

Solistul a fost aproape decapitat. Bărbatul și-a găsit sfârșitul într-un incident, în timp ce circula cu un ATV. Acesta a încercat să treacă printre doi stâlpi legați între ei cu un lanț. Potrivit bzi.ro, artistul nu observase marcarea unei proprietăți private. Acesta era pasionat de drumeții, călătorii și, mai ales, de plimbările cu ATV-ul, ba chiar, cea din urmă, era acțiunea pe care o făcea în tot timpul său liber. Așadar, ieri după-amiază, 25 octombrie, a plecat, alături de prietenii săi, să se relaxeze la o plimbare cu automobilul. Când s-a lăsat seara, solistul s-a pierdut de amicii săi și a ajuns în zona Bucium, într-un câmp, pe strada Fundac Bucium.

Bărbatul, probabil conducând cu viteză, nu a observat delimitarea unei proprietăți ce era semnalizată de doi stâlpi: unul de tensiune electrică și altul de beton, ce erau legați de un lanț, la o îălțime de 1,20 de metri. De altfel, era și extrem de greu de observat acest obstacol, căci strada nu era iluminată. Artistul a fost găsit de către proprietarii locului care i-a adus sfârșitul, urmând să alarmeze autoritățile după ora 20. La locul oribilului accident au venit îndată polițiștii și un echipaj medical.

Întrebați de către reportezii sursei citate mai sus, proprietarii au susținut că au fost șocați de întâmplare. ”Când am ajuns acasă l-am văzut jos. Am sunat imediat la 112 și am spus ce s-a întâmplat. Noi am delimitat proprietatea, nu puteam face un gard pe întreaga suprafață, am delimitat doar calea de acces. Ne-am speriat, este normal”, a declarat proprietarul terenului, Dan Ror Georges.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.