Imagini ULUITOARE. Cum au acționat pompierii într-un accident-FOTO

 Pompierii din cadrul I.S.U. București-Ilfov au salvat vineri trei vieți – trei persoane blocate într-un autoturism care a căzut în râul Dâmbovița.
Evenimentul rutier s-a produs în jurul ore 12.00, la stăvilarul Ciurel, loc unde un autoturism a rupt parapeții de protecție și a plonjat în apă, de la aproximativ 10 metri înalțime.

Pompierii au intervenit de urgență

În doar câteva minute, primele echipaje de pompieri ajunse la fața locului au reușit extragerea victimelor din autoturismul grav avariat, două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 30-40 ani.

Acestea prezentau leziuni la nivelul membrelor și capului, ca urmare a șocului mecanic, fiind asistate medical la fața locului și ulterior transportate la Spitalul Universitar de Urgență Elias, respectiv Spitalul Universitar de Urgență București.

Intervenție dificilă pentru salvatori

Intervenția a fost dificilă din cauza faptului că victimele erau blocate în autoturismul răsturnat pe o parte, una din persoane fiind parțial scufundată în apă, cu pericol de instalare a hiportemiei.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență complexe, au acționat integrat echipajele de pompieri, pompieri-paramedici și scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov, cu sprijin din partea Serviciului de Ambulanță București-Ilfov și Brigada Rutieră București, arată ISU București.

FOTO: ISU BUCUREȘTI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.