Imagini video: Autoturism căutat în Italia, depistat de poliţiştii de frontieră.foto

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au depistat un cetățean Tadjikistan care conducea un autoturism marca Toyota model RAV 4, în valoare de 35.000 euro, care figura ca fiind căutat de către autorităţile din Italia.

Ieri, în jurul orei 00.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul Tadjikistan, Y.S, în vârstă de 42 de ani, conducând un autoturism marca Toyota Rav 4, înmatriculat în Ucraina. Împreună cu acesta mai călătorea ca pasager un cetățean ucrainean.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Ucraina.

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile italiene în urmă cu 10 zile.

De asemenea, lucrătorii noştri au observat urme de modificări prin ștergere la seriile de caroserie, suspectând astfel contrafacerea seriilor și constatând că certificatul de înmatriculare este fals.

Șoferul a declarat că a cumpărat autoturismul în urmă cu trei zile din Italia contra sumei de 21.000 de dolari  și nu ştia că aceasta se află în atenția autorităților.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 35.000 euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Oradea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Autoturism căutat în Italia, depistat de poliţiştii de frontieră

Autoturism căutat în Italia, depistat de poliţiştii de frontieră

Publicată de Jurnalmm Maramures pe Marţi, 15 ianuarie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.