Imaginile zilei. Un bărbat a fost surprins în timp ce s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc. Omul a decedat

Imaginile zilei. Un bărbat a fost surprins în timp ce s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc. Omul a decedat

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Un bărbat de doar 40 de ani şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă seara, după ce s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc din Arad.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Imaginile zilei vin de la Arad. Sâmbătă după-amiaza în jurul orei 17.37, poliţia a fost sesizată prin apel 112, că un bărbat se află pe acoperișul unui bloc cu 6 etaje având un cuțit în mână și amenințând că se omoară.

La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii, pompierii și un echipaj SMURD.

Polițiștii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc și s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SMURD însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

De altfel, surse de la faţa locului au declarat că înainte de a se arunca, bărbatul s-ar fi înjunghiat în abdomen cu un cuțit avut asupra sa.

“Astăzi, în jurul orei 17.37, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că un bărbat se află pe acoperișul unui bloc cu 6 etaje având un cuțit în mână și amenințând că se omoară. La fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp polițiștii, pompierii și un echipaj SMURD.

Polițiștii au încercat să dialogheze cu bărbatul însă acesta nu a cooperat deloc și s-a aruncat de pe bloc. S-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SAJ însă din păcate fără succes, fiind declarat decesul bărbatului.

Din verificări a reieșit ca este vorba de un bărbat de 32 de ani din municipiul Arad acesta nefiind în evidențe cu boli psihice.″, se arată într-un comunicat transmis de autorităţi, potrivit aradon.ro.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.