Impact devastator între două maşini. O femeie a murit pe loc iar un copil de 5 ani a fost grav rănit

Impact devastator între două maşini. O femeie a murit pe loc iar un copil de 5 ani a fost grav rănit

O femeie în vârstă de 65 de ani a decedat, iar un copil de 5 ani a fost transportat la spital. Tragedia a avut loc în localitatea Săcălaz.

VEZI:O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

„Un bărbat de 40 de ani a condus un autoturism, iar într-o intersecţie nu a acordat prioritate altui autoturism care circula reglementar, condus de o femeie de 49 de ani.

În urma impactului, o femeie de 65 de ani a decedat, iar un copil de 5 ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Victimele se aflau în autoturismul care circula reglementar. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cei doi şoferi au primit îngrijiri medicale la faţa locului”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici, potrivit Agerpres. „În urma impactului, femeia care a decedat rămăsese încarcerată. Pompierii au efectuat manevrele pentru descarcerare, au acordat îngrijiri medicale celor implicaţi în accident şi au asigurat măsurile PSI necesare”, a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Citeşte întreaga ştire:Impact puternic între 2 maşini

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.