IMPACT FATAL: În faţa şcolii. Un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite GRAV! FOTO

646x404Un bărbat de 58 de ani a suferit un infarct în timp ce conducea maşina, intrând cu această pe contrasens şi lovind violent un alt vehicul. Din accident a rezultat decesul şoferului de 58 de ani şi rănirea uşoară a trei pasageri din celălalt vehicul.

Un bărbat a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce două maşini s-au izbit în plin, chiar în faţa şcolii din localitate.

Accidentul s-a petrecut DN 29, drumul ce leagă Suceava de Botoşani. Gheorghe Lanciu, de 58 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Polo pe direcţia Botoşani – Suceava, a pătruns pe contrasens şi a lovit în plin în autovehicul BMW X5 condus regulamentar de Vladimir Negrea, de 28 de ani, din Republica Moldova.

În bolidul lovit se mai afla soţia moldoveanului, împreună cu un copil de circa trei ani. În urma impactului, şoferul care a produs accidentul a rămas încarcerat. El a fost scos de pompierii de la ISU Suceava dintre fiarele maşinii. Cei trei cetăţeni moldoveni aflaţi în BMW au fost răniţi uşor, cel mai afectat fiind şoferul în vârstă de 28 de ani.

Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava, însă din nefericire, în ciuda eforturilor făcute de medici, Gheorghe Lanciu a decedat la scurt timp din cauza leziunilor grave suferite. Se pare că acestuia, cel mai probabil, a suferit un infarct, fiind cunoscut cu probleme cardiace şi având montate două stenturi.

El suferise de curând un preinfarct. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea circumstanţelor exacte ale producerii accidentului. Aceştia au dispus efectuarea unei necropsii pentru stabilirea cauzelor exacte ce au condus la decesul lui Gheorghe Lanciu. Alte ştiri pe această temă:

sursa:adev.ro/o4t2qd

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.