Impact frontal între un microbuz de transport persoane și un autoturism pe DN 1H

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1H, la kilometrul 47+800 de metri, între localitățile Șimleu și Nușfalău, județul Sălaj, s-a produs un accident rutier între un microbuz de transport persoane și un autoturism, soldat cu rănirea a trei persoane ce sunt evaluate medical.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, un bărbat de 30 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism dinspre Nușfalău înspre Șimleu Silvaniei, pe un sector de drum în aliniament, a pătruns pe sensul opus al direcției sale de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un microbuz, condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului și un bărbat de 46 de ani, din municipiul Zalău, pasager în autoturism, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. De asemenea, conducătorul microbuzului și un bărbat de 53 ani, din comuna Valcău de Jos, județul Sălaj, pasager în microbuz, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducăturului autoturismului i-au fost prelevate mostre biologice pentru determinarea concentraţiei de alcool deoarece nu a putut fi testat la faţa locului.

Polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.