Implicarea face diferența. Alege PNL!

Sighetenii au încredere în PNL, Iar acest lucru reprezintă o responsabilitate pentru noi. Le mulțumim tuturor cetățenilor cu care am stat astăzi de vorbă, care au semnat lista de susținere pentru candidații PNL la alegerile europarlamentare și care ne-au transmis încredere și apreciere.

Puteți semna lista de susținere la sediul PNL Sighetu Marmației de luni până vineri, în intervalul orar 11:00 – 15:00 sau la cortul PNL amplasat pe platoul din Parcul Central, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 14:00.

Partidul Național Liberal face parte din cea mai mare familie politică a Uniunii Europene, Partidul Popular European, care conduce Parlamentul European și Comisia Europeană. Pe 26 mai aplică cea mai puternică armă pe care o ai la îndemână pentru a taxa nemulțumirile pe care le ai vizavi de actuala Guvernare!

Joi, 14 martie, cunoscutul jurnalist de televiziune, Rareș Bogdan, a intrat în arenă alături de noi, Partidul Național Liberal, acesta fiind cel care decshide lista PNL la alegerile europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.