Împreună spre Final Four!

Mitsubishi Lancer este, începând de ieri, maşina oficială a HCM Baia Mare, în baza unui parteneriat stabilit între campioana României şi M Car Trading, distribuitor general Mitsubishi Motors în România. 10 maşini Lancer ajung astfel, într-un prim pas de parteneriat, la HCM. „Împreună spre Final Four!”, acesta este moto-ul sub care se derulează acest parteneriat al echipei care ţinteşte în acest sezon continental accederea în Final Four-ul Ligii Campionilor.

„Mitsubishi este un brand obişnuit cu performanţa maximă în sport. Un brand care performează în competiţiile auto, atât în probele de anduranţă, cu modelul Pajero, cât şi în cele de viteză, cu Lancer. Aşa a şi apărut ideea ca în prima etapă a acestui parteneriat să fie vorba despre 10 maşini Lancer, pentru că Lancer înseamnă viteză, iar noi, cei de la Mitsubishi, considerăm că aceasta este un atu pe care fetele de la HCM pot să îl ducă pe teren, atât în România, cât şi în Europa. Echipa Mitsubishi doreşte să ureze succes unei echipe extrem de frumoase şi de tenace şi urmăm moto-ul pe care dorim să îl promovăm cu HCM Baia Mare: împreună spre Final Four!”, a declarat Flaviu Leşe, dealer Mitsubishi pe Maramureş.

„Vreau să mulţumesc celor de la Mitsubishi că s-au orientat spre o echipă care generează performanţă nu doar pentru Baia Mare şi Maramureş, ci pentru întreaga Românie”, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Recunoscut ca fiind unul dintre modelele emblematice ale mărcii Mitsubishi Motors, modelul Lancer şi-a construit reputaţia concurând, timp de peste trei decenii, în campionatul mondial de raliuri.

„Am o maşină nou-nouţă şi este şi albastră, culoarea mea preferată. Sunt un şofer bun, dar cu răbdarea nu stau foarte bine”, a menţionat Camilla Herrem, surâzătoare de la volanul maşinii pe care o conduce începând de azi.

(Credit foto (c) Cristi Mureşan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.