În apărarea cumnatului! O femeie din Dragomirești a atacat verbal creditorii care au cerut executarea silită a unei rude

jandarmi-amendaMiercuri, 9 decembrie a.c., efectivele de jandarmi au desfăşurat o acţiune de protecţie a executorului judecătoresc pe timpul unei executări silite în localitatea Dragomireşti. Acţiunea a decurs normal până în momentul în care o persoană în vâstă de 39 ani, din Dragomireşti, a perturbat procesul de executare silită. Femeia, aflându-se la domiciliul cumnatului său din localitate, unde se efectua executarea, fără calitate oficială, a adresat  expresii şi cuvinte jignitoare părţilor adverse (creditoare) participante la executarea silită. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru restabilirea stării de normalitate şi continuarea activităţii specifice de executare.

Au fost luate măsurile legale împotriva persoanei respective prin  sancţionarea contravenţională, conform prevederilor legii nr. 61/1991 republicată, art. 2, pct.1. De asemenea, jandarmi au dispus şi sancţionarea cu amendă contravenţională în cazul a altor două persoane,  aflate în imediata apropiere a locului unde se desfăşura executarea, pentru abateri care contravin normelor de ordine publică, fapte prevăzute prin legea nr. 61/1991, republicată, art.2, punctul 3.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.