În atenția cetățenilor municipiului Baia Mare: Anunț de interes public privind desfășurarea în perioada 22 – 26 aprilie 2019 a unei campanii de dezinsecţie terestră, pentru combaterea căpușelor

În conformitate cu Programul unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, conform HCL 31/2019, în perioada 22 – 26 aprilie 2019 se va desfășura operaţiunea de dezinsecţie terestră, pentru combaterea căpușelor.

Menţionăm faptul că substanţa utilizată pentru campania de dezinsecţie terestră, pentru combaterea căpușelor este K-othrine SC 25 (substanță cu spectru larg de combatere a dăunătorilor) administrat sub formă lichidă, în fază de soluţie, având ca substanță activă Deltamethrin 25%. Întreaga operaţiune de administrare a soluţiilor, se va face prin intermediul unor echipamente specializate de stropire, tun cu pulverizare ULV şi respectiv atomizor, pentru zonele concentrate.

Produsul comercial, utilizat în campania de dezinsecţie terestră, este avizat de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide, iar acest produs vine însoţit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Serviciul Public Ambient Urban, Baia Mare, str. Serelor, nr. 2, tel. 0262-225773, 0725-133155.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.