În Baia Mare a început campania de vacinare a cadrelor didactice!

În Municipiul Baia Mare a început în 24 februarie campania de vacinare a cadrelor didactice. Aproximativ 500 de persoane s-au înscris pe listele pentru vaccinarea împotiva Covid 19, fiecare dintre acestea urmând să treacă pragul centrelor de vaccinare în următoarele zile.

Imunizarea profesorilor cu vârstă de până la 55 de ani ( vaccinul Astra Zeneca,) se va efectua în cadrul centrului situat pe B.dul Unirii nr.19 la sediul Grupului de Acțiune Locală, în timp ce dascălii cu vârste de peste 55 de ani vor fi imunizați cu serul PfizerBioNTech, în cadrul Centrului Social Rivulus Pueris situat pe strada Ioan Slavici 1B.

„Ziua de Dragobete a adus vești bune legate de demersurile pe care le facem la nivel de Baia Mare în lupta cu noul Coronavirus. Campania de vaccinare a cadrelor didactice a demarat în 24 februarie la nivel național, orașul nostru primind dozele necesare pentru a-i imuniza pe cei aproximativ 500 de dascăli băimăreni care și-au exprimat dorința în acest sens. În paralel cu celelalte categorii programate, administrația locală a pus la dispoziție două dintre cele trei centre moderne de vaccinare, Centrul Rivulus Pueris și GAL, unde vor fi imunizate cadrele didactice. Vor fi utilizate două tipuri de vaccin: AstraZeneca pentru cadrele didactice cu vârsta până în 55 de ani, respectiv Pfizer pentru cei cu vârsta peste 55 de ani. Vaccinarea profesorilor este prioritară! Doar astfel ne putem asigura că îi protejăm pe toți, de la copiii noștri, la dascăli, pe noi și pe cei dragi nouă, comunitatea băimăreană!” a spus Cătălin Cherecheș, primarul Municipiului Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.