In Borsa se promoveaza si Sportul nu doar Scandalurile si Bataile din zona in ultima perioada !!! 

In Borsa se promoveaza si Sportul nu doar Scandalurile si Bataile din zona in ultima perioada !!!

Competitia ” Ghiocei de Borșa – Rugby Tag ” se doreste a fi o competitie de traditie pe viitor in acesta zona mirifica de țara. Ne-am bucurat de o prezenta numeroasa, nu mai putin de 12 echipe reprezentative scolare s-au intrecut in cadrul acestui festival ” Rugby Tag ” .
Castigatori:
Locul 1 Scoala Octavian Goga din Baia Mare – prof. Alina Șofineți .
Locul 2 Liceul Borșa – prof. Viorel Timiș .
Locul 3 Scoala Nr.7 Baia Borșa – Maț Traian .

Din partea mea Gheorghe Sabau si a FRR castigatori sunt toti cei 180 de copii participanti, care s-au bucurat de o organizare foarte buna din partea gazdelor, respectiv Liceul Borsa prin prof. Viorel Timiș si Ciprian Danci, ajutati de catre prof. Maț Traian de la Scoala Nr.7 Baia Borșa .

Competitia a fost precedata de un curs Rugby Ready la care au participat profesorii de educatie fizica si sport a echipelor participante, curs care speram sa le fie de ajutor in viitorul apropiat. Cupele, diplomele, materialele sportive sunt oferite la final de catre FRR prin Departamentul Dezvoltare Transilvania prin intermediul Domnului Gheorghe Sabau si dulciurile au fost oferite din partea sponsorilor locali din Borsa , organizatori si copii au intregit o zi plina de voie buna si miscare. Felicitari tuturor.”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.