În cadrul acțiunii ”Sărbători de iarnă în siguranţă”, polițiștii au aplicat 50 sancțiuni și au controlat 51 de persoane fizice și juridice

politia-romana-emblema-2Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei  au acţionat în baza planului ,,Sărbători de iarnă în siguranţă” pentru protejarea populaţiei împotriva activităţilor comerciale ilicite. Ieri, 3 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au verificat peste 40 de persoane fizice şi juridice  care au ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare, legume, fructe, băuturi alcoolice, ţigări, jucării şi obiecte ornamentale. De asemenea, au fost controlate şi trei mijloace de transport.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aplicat zece sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 10.000 de lei. Totodată, au fost confiscate obiecte de îmbrăcăminte şi produse alimentare în valoare de aproximativ 4.500 de lei şi ridicaţi în numerar 700 de lei.

Şi poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au verificat 11 societăţi comerciale de pe raza municipiului.Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 46 de sancţiuni contravenţionale şi au fost confiscate bunuri estimate la valoarea de 1.500 de lei. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 14 366 de lei.

De asemenea, în cadrul acţiunii desfăşurate, poliţiştii sigheteni au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt şi au pus în aplicare trei mandate de aducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.