ÎN PERIOADA 24 – 26 MAI, la Baia Mare Value Centre. CELE MAI NOI MODELE DE MAȘINI, EXPUSE LA AUTO SHOW MARAMUREȘ

Camera de Comerț și Industrie Maramureș în parteneriat cu Baia Mare Value Centre vor organiza în perioada 24 – 26 mai, în parcarea centrului comercial, a IV-a ediție a evenimentului automotive Auto Show Maramureș. Dealerii auto din județul Maramureș vor expune cele mai noi modele de mașini și vor pregăti, la standurile lor, surprize și oferte speciale pentru publicul larg.

Pasionații de mașini dar și persoanele interesate să își achiziționeze un autovehicul nou, hibrid sau electric, vor avea posibilitatea să testeze și să aleagă dintr-o gamă variată de mașini. Ediția de anul acesta vine și cu noutăți pentru maramureșeni. La Auto Show Maramureș vor cunoaște totul despre una dintre cele mai noi mărci de mașini apărute pe piață – MG. Aceasta va fi expusă la standul ATP Motors, alături de autoturisme și autoutilitare MERCEDES-BENZ, MAZDA și SUZUKI. Apoi, pasionații de călătorii lungi ori de explorări ale drumurilor off-road vor fi provocați la standul Bavaria Motors de unul dintre modelele Grenadier ce va fi expus în expoziție, o altă premieră a acestui eveniment – alături de VOLKSWAGEN, BMW și MINI.

O suprafață semnificativă din expo Auto Show Maramureș va fi ocupată de grupul DACIA-RENAULT-NISSAN, care invită publicul larg în perioada 24 -26 mai la standul AUTOBECORO, unde vor fi expuse numeroase modele de mașini aferente acestor mărci. Anul acesta, în expoziție revin mărcile KIA și TOYOTA. Iar ca de fiecare dată, de la Auto Show Maramureș nu vor lipsi nici ATV-urile CAN AM sau Can-Am SSV, sau altfel spus, pata de culoare a expoziției care reflectă hobby-ul și pasiunea pentru sportul cu noroi și pentru toate experiențele pe care acesta ți le ofer , fie el doar plimbare în mod de recreere, sau fie el dus în competiții extreme.

De asemenea, vor mai fi expuse produse cu tehnică ecologică de curățenie și apă pentru mașini și alte produse consumabile cu Nanosilver și vor fi promovate servicii pentru examinarea medicală și psihologică pentru dobândire sau preschimbare permis de conducere. Și Serviciul Rutier Maramureș continuă să răspundă afirmativ apelului la #automobilizare și va pregăti un nou stand în cadrul Auto Show Maramureș, unde va fi expusă tehnica de lucru din dotare.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 24 mai, ora 11:00. Intrarea la evenimentul Auto Show Maramureș este liberă. Program de vizitare: 24 – 25 mai, între orele 10:00 – 21:00, duminică, între orele 10:00 – 18:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.