În PMP Maramures s-a dat startul la europarlamentare. Severica Covaciu  în primele cinci locuri pe lista pentru europarlamentare

În PMP Maramures s-a dat startul la europarlamentare. Severica Covaciu  în primele cinci locuri pe lista pentru europarlamentare

Biroul Judeţean al PMP Maramureş a decis vineri seara, la o întâlnire cu reprezentanţii filialelor din judeţ care a avut loc în oraşul Ocna Şugatag, să susţină candidatura pe lista alegerilor europarlamentare a senatoarei Severica Covaciu.

‘În cadrul BJ am votat ca din Maramureş pe listele pentru Parlamentul European să fie doamna Severica Covaciu. Sper să aibă susţinerea tuturor şi ne dorim ca rezultatele noastre, ale PMP, să fie conform sondajelor făcute de alţii (…) – scorul nostru actual este de 14,8%. Eu îmi doresc să obţinem acest scor, dar nu vom putea obţine acest scor fără implicarea şi ajutorul dvs.’, a afirmat preşedintele PMP Maramureş, Lucian Morar, primar al oraşului Ulmeni.

Senatoarea PMP de Maramureş Severica Covaciu a spus că alegerea şi susţinerea colegilor din partid o responsabilizează.

‘Vreau să vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat un vot de încredere, un vot care mă responsabilizează foarte mult, dar mă şi onorează în acelaşi timp. Sunt convinsă că alături de această echipă atât de mare vom reuşi să scoatem un scor foarte bun la alegerile europarlamentare, astfel încât Maramureşul să rămână în topul celor care au obţinut cele mai bune rezultate şi la alegerile locale şi la alegerile parlamentare. ‘, a declarat Severica Covaciu. Din informatiile noastre doamna senator Severica Covaciu în primele cinci locuri pe lista pentru europarlamentare.

De asemenea, secretarul general al PMP Maramureş, George Moldovan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, a apreciat că alegerile europarlamentare din acest an ar putea reprezenta ‘oglinda spectrului politic’ pe următorii ani.

‘Aceste alegeri europarlamentare vor fi oglinda spectrului politic pe următorii 5-10 ani. Vă rog să luaţi în serios aceste alegeri. Cred că aceste alegeri ne vor defini pe noi ca partid la nivel de judeţ, la nivel de ţară şi ceea ce vom însemna în viitorul apropiat. (…) Campania pentru europarlamentare va fi una agresivă, iar eu voi fi foarte pragmatic şi tranşant. Va fi campania care va face diferenţa dintre voturi, iar un vot va face diferenţa. Pe toată durata campaniei o să fiu în direct cu toţi preşedinţii de organizaţii din judeţ. (…) Toţi apropiaţii noştri trebuie să ne ajute cu un vot (…), să acorde un vot candidatului nostru la europarlamentare în Maramureş’, a declarat George Moldovan.

El a mai menţionat că apariţia pe scena politică a Pro România, dar şi a alianţei USR – PLUS va împărţi în judeţ simpatiile politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.