„În primul rând, am renunțat la … ” Alex a slăbit 100 kg în 6 luni! TOP 30 – cele mai tari transformări ÎNAINTE/DUPĂ. FOTO

Nu este deloc ușor să slăbești, însă există cazuri în care transformările sunt de-a dreptul spectaculoase, iar secretul este, mereu, același: o ambiție de fier!

Vă prezentăm în galeria foto de mai sus 30 dintre cele mai tari astfel de colaje înainte/după. Este și cazul lui Alex, un tânăr din Statele Unite care cântărea 174 de kilogame. Și, după doar jumătate de an, a reușit să dea jos aproape 100 de kilograme, ajungând la 80! Cum?! Foarte simplu, zice el:

În primul rând, și cel mai important, am renunțat la alcool! Trebuie să recunosc, eram alcoolic și beam în fiecare zi, mă îngrășasem până peste puterea imaginabilului. Până într-o zi, când am zis: GATA! Nu am mai pus gura pe băutură, am mers zilnic 3-4 ore la sală și am eliminat orice înseamnă grăsimi, pâine etc din alimentația mea! Unii nu mă cred, dar am dat jos aproape 100 de kilograme fără nicio dietă specială. Ambiție, doar ambiție! Totul e legat de psihic!”, explică Alex.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.