În sprijinul nevoiașilor: Daniela Onița-Ivașcu s-a implicat pentru a sprijini o familie greu încercată din Sighet

În sprijinul nevoiașilor: Daniela Onița-Ivașcu s-a implicat pentru a sprijini o familie greu încercată din Sighet
Președintele PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița-Ivașcu a oferit o mână importantă de ajutor unei familii care trăiește în condiții greu de imaginat.
“De multe ori în graba cotidiană uităm să fim atenți la nevoile celor din jurul nostru. Sunt însă și oameni mărinimoși care își îndreaptă atenția spre semenii noștri. Reprezentantii Bisericii Penticostale din Sighet și-au dorit să vină în sprijinul unei familii cu 7 copii care locuiește în condiții improprii lângă fosta groapa de gunoi. Cei 7 copilași, unii fără acte de identitate, locuiesc în condiții mizere, greu de imaginat, mai ales de trăit. Am fost impresionată de soarta grea a acestor copii și am decis să mă implic, atât cât pot, ca să le creem condiții decente de locuit”, a spus Daniela Onița-Ivașcu.
Președintele PNL Sighetu Marmației a relatat faptul că, alături de câteva persoane cu suflet mare, a reușit să pună mână de la mână și să achiziționeze un container de locuit care va fi amplasat pe un teren ce aparține Bisercii Penticostale din Sighet. “Mă bucur că cei 7 copii își doresc să meargă la școală însă pentru ca acest lucru să fie posibil au nevoie de acte de identitate. Mă voi implica și pentru rezolvarea acestei probleme.
Apreciz faptul că reprezentanții Bisericii Penticostale îi vor supraveghea pe cei mici, le vor oferi zilnic o masa calda copiilor si îi vor ajuta pe cei care merg la scoala la rezolvarea temelor. În scurt timp familia va putea fi mutată pentru a avea condiții cât de cât decente, având în vedere locul în care au stat până acum, mai ales ca este iarnă. Din păcate în acestă situație sunt multe persoane si din punctul meu de vedere autoritațile locale sunt cele care ar trebui sa intervină prompt în astfel de situații”, a explicat Daniela Onița-Ivașcu.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.