În ultimele 48 de ore, salvatorii din cadrul I.S.U. Maramureș au intervenit pentru lichidarea a 4 incendii

Sâmbătă, 02.01.2021, pompierii militari băimăreni au fost chemați de urgență pe strada Viilor din Baia Mare, unde acoperișul unei case a luat foc. Flăcările au distrus circa 3 metri pătrați de tavan din lemn și au deteriorat 8 metri pătrați de zugrăveală și 3 metri pătrați de parchet din lemn.

Duminică, 03.01., militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu, în Valea Chioarului, în urma căruia a ars o căpiță de fân. Detașamentul de pompieri Sighetu Marmației a intervenit la Botiza, unde o casă a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit cu 2 echipaje de stingere și un echipaj medical de prim ajutor S.M.U.R.D.

Focul a distrus 70 de metri pătrați din casa de lemn și diverse obiecte de mobilier. Salvatorii sigheteni au reușit să salveze din cale flăcărilor două case care se aflau în vecinătate.

Astăzi, 04.01.2021, pompierii vișeuani au intervenit în Moisei alături de pompierii voluntari. Focul a curins o afumătoare, iar flăcările au distrus circa 1 metru pătrat din aceasta, dar și diverse produse din carne.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.