Înapoi la școală! 5 lucruri de făcut pentru a crește entuziasmul copilului tău pentru un nou an școlar

Înapoi la școală! 5 lucruri de făcut pentru a crește entuziasmul copilului tău pentru un nou an școlar

Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit și vine un nou an școlar, este ușor să vedem schimbarea dispoziției celor mici. Nu este atât de greu de înțeles de ce – zilele fără griji și teme s-au terminat, iar gândul de a se trezi devreme și de a merge la școală poate fi descurajant. 

Dar nu îți face griji, iată 5 lucruri pe care le poți face pentru a le menține stare de spirit ridicată și distracția la maxim: 

  1.     Excursie la cumpărături 

Tuturor ne place să avem lucruri noi, iar copiii nu fac excepție de la această regulă. Adăugă asta la faptul că sunt necesare rechizite școlare în fiecare an și varietatea mare de opțiuni disponibile atât în ​​magazinele fizice, cât și în cele online, de la cele cu grafici din desene animate pentru cei mai mici și opțiuni mai la modă pentru liceeni, vă pot ajuta să aveți o zi distractivă. Asigurați-vă însă că aveți gustări și băuturi răcoritoare la îndemână pentru a vă menține nivelul de energie ridicat! 

  1.     Mâncăruri distractive 

Implicarea copilului în procesul de gătit pentru săptămâna ce urmează poate fi o modalitate distractivă de a petrece timp împreună și de a-i stârni entuziasmul. Faceți-vă timp pentru a crea împreună un meniu, mergeți împreună la cumpărături și pregătiți masa în familie. Puteți chiar să vă creați propriile rețete și să le adunați într-o carte de bucate. 

  1.     Planuri colorate 

Cu lecțiile, temele și orele laolaltă, poate fi destul de ușor să pierzi evidența a tot ceea ce trebuie făcut. Adăugă câteva caiete în plus la cumpărăturile menționate anterior pentru a avea o bază de plecare pentru niște planificatoare în care puteți adăuga toate lucrurile pe care copilul tău trebuie să le facă. Împreună cu cel mic, puteți să-l personalizați cum doriți, cu autocolante distractive, markere, creioane colorate și autocolante cu sclipici.

  1.     Gadget-uri 

Deoarece viețile copiilor sunt acum cu totul despre tehnologie, nu este surprinzător că cea mai mare parte din temele lor școlare o implică. Astfel, poți alege să achiziționezi un gadget nou, cum ar fi o tabletă pentru copiii mai mici, pentru a instala activități distractive și educaționale sau poate un laptop pentru ca cei mai mari să-și realizeze proiectele și să caute informații despre universitățile la care au ales să aplice sau au de gând să aplice – vezi laptopurile de la Altex de la brandul Asus din ofertă și alege-l pe cel care i se potrivește cel mai bine. 

  1.     Activități extracurriculare 

Lunile de școală nu trebuie să fie doar cu și despre școală. Este recomandat ca tinerii să crească având o gamă variată de hobby-uri, care pot fi nu numai distractive, ci și educative. Sportul, muzica, arta pot fi toate cu adevărat o modalitate excelentă de a se destresa și de a-și dezvolta abilitățile motorii și disciplina, lucruri care vor fi cu siguranță utile când vor crește. Purtați o conversație pentru a afla care sunt interesele lor și asigurați-vă că le implicați cât de mult puteți în viața lor de zi cu zi – vă vor mulțumi pentru asta!

Ai în vedere toate aceste aspecte pentru a te asigura că vei crește entuziasmul copilului tău în noul an școlar!Sursa foto: pexels.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.