Inaugurarea noului sediu al Primăriei Fărcașa, un simbol al progresului comunității

Primarul Ioan Stegeran a anunțat că noul sediu al Primăriei Fărcașa a fost sfințit astăzi, într-un eveniment semnificativ care coincide cu sărbătorirea a 600 de ani de la atestarea documentară a localității. La ceremonia de sfințire au participat preoții din Fărcașa și localitățile învecinate, alături de membrii comunității și oficialități locale. Evenimentul a marcat și Ziua Porților Deschise, oferindu-le locuitorilor oportunitatea de a explora noul sediu administrativ.

Construcția clădirii a început în 2009 și a fost un proiect de lungă durată, care a necesitat realocări și decizii guvernamentale pentru a transforma o fostă clădire veche, care a servit ca dispensar și sediu al poliției, în noul sediu administrativ. Proiectul a beneficiat de sprijinul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, precum și al mai multor firme și consultanți locali.

Primarul Stegeran a mulțumit tuturor celor implicați, de la arhitecți și constructori până la echipele de amenajări florale și design interior, pentru contribuția lor esențială la finalizarea acestui proiect vital pentru comunitate. Acest nou sediu simbolizează nu doar progresul în administrația publică locală, ci și angajamentul continuu al Primăriei Fărcașa față de îmbunătățirea calității vieții cetățenilor săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.