Încă o ţară din Europa interzice accesul românilor! Vezi ce judeţe intra pe lista „zonelor de risc”

Încă o ţară din Europa interzice accesul românilor! Vezi ce judeţe intra pe lista „zonelor de risc”

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Germania a revizuit condiţiile de intrare pe teritoriul german, ca urmare a actualizării listei „zonelor de risc”. Şapte judeţe din România sunt pe lista roşie.

Cele şapte judeţe din România sunt: Argeş, Bihor, Buzău, Neamţ, Ialomiţa, Mehedinţi şi Timiş. Acestea au fost incluse pe lista zonelor de risc. Această măsură a intrat în vigoare de la data publicării deciziei, respectiv din 7 august, potrivit unui comunicat MAE.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Conform informaţiilor comunicate public de autorităţile germane, „toate persoanele, indiferent de cetăţenie, care intră pe teritoriul Republicii Federale Germania după ce s-au aflat într-una dintre zonele/regiunile incluse în lista „zonelor de risc” trebuie să prezinte un test negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea sosirii sau, alternativ, să se supună testării, în mod gratuit, pentru infecţia cu COVID-19, într-o perioadă de cel mult 72 de ore de la sosirea pe teritoriul Republicii Federale Germania. Testarea se poate efectua direct pe aeroport, la medicul de familie sau la autorităţile locale de sănătate”, scrie Agerpres.

În cazul neîndeplinirii acestei obligaţii, autorităţile germane pot refuza intrarea sau vor dispune măsura auto-izolării la domiciliu. Indiferent de opţiunea aleasă, testarea este obligatorie pentru toate persoanele care vin din zonele de risc, se mai arată în comunicatul MAE.

„Măsura auto-izolării la domiciliu nu se va aplica celor care prezintă un test negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea sosirii pe teritoriul Republicii Federale Germania. În schimb, dacă testul este efectuat la momentul sosirii în Germania, se va dispune măsura auto-izolării până la primirea rezultatului testului”, se precizează în comunicat.

De asemenea, persoanele care intră în Republica Federală Germania venind dintr-o „zonă de risc” (inclusiv din cele şapte judeţe menţionate) sunt obligate să completeze un formular de localizare, se mai arată în comunicatul citat.Sursa: romaniatv.net

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.