Încă o ţară din UE va intra în carantină la nivel național până pe 6 decembrie: „Nu vă întâlniți cu nimeni!”

Belgia se regăseşte din nou în epicentrul dezastrului pandemic, iar pentru a stopa fluxul internărilor în spitale, autorităţile au anunţat vineri o serie de restricţii. Printre acestea se află închiderea tuturor magazinelor neesenţiale, precum şi interzicerea parţială a vizitelor la familie şi prieteni.

Şcolile vor rămâne, de asemenea, închise timp de două săptămâni. Restricţiile pe timpul nopţii erau deja în vigoare, iar barurile şi restaurantele au fost închise încă de la începutul acestei luni.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Măsurile vor intra în vigoare începând de duminică şi vor fi revizuite într-o lună. Fiecărei familii i se va permite o singură vizită în fiecare săptămână, în timp ce celor care locuiesc singuri li se va permite să vadă o singură persoană.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Naţiunea de 11 milioane, care găzduieşte principalele instituţii ale Uniunii Europene şi sediul NATO, are a treia cea mai mare rată a mortalităţii cauzată coronavirusului, în urma San Marino şi Peru, potrivit datelor Universităţii John Hopkins. Acest lucru, în ciuda faptului că este una dintre cele mai bogate ţări la nivel global şi are unul dintre cele mai puternice sisteme de sănătate din Europa.

Numărul internărilor zilnice în spital în Belgia se dublează la fiecare opt zile. Ţara riscă să rămână fără paturi de terapie intensivă disponibile până la sfârşitul săptămânii viitoare, după ce numărul pacienţilor cu Covid-19 trataţi în unităţile de terapie intensivă a crescut de la 525 pe 21 octombrie, la 1.057 ieri.

Germania şi Franţa au intrat primele în carantină, parţial similară cu cea din primăvara , cu singura excepţie că nu s-au închis şcolile.

Sursa: mediafax.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.