Încăierare în Borșa, în a doua zi de Crăciun. Cinci tineri din clanul Brânduș au ajuns de la colindat… la spital

descărcareÎncăierare în Borșa, în a doua zi de Crăciun. Cinci tineri din clanul Brânduș au ajuns de la colindat… la spital

 Borșa este locuită, încă, de diverse clanuri. Clanuri care au divergențe și care încearcă să-și rezolve problemele oriunde se întâlnesc. Așa s-a întâmplat și sâmbătă, 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, când două grupuri de tineri ieșite la colindat s-au întâlnit pe strada Valea Poienii din Borșa.

Potrivit informațiilor obținute de colegii de la actualmm.ro, se pare că între cele două grupuri de colindători a pornit o discuție în contradictoriu, care a amintit de o răfuială mai veche, dar care ar fi avut la bază și consumul de alcool de ambele părți, dat fiind faptul că tinerii mai colindaseră deja și în alte case. Cert este că între cele două cete de colindători care s-au întâlnit într-o ogradă din Valea Poienii a pornit un scandal, tinerii făcând parte din clanuri rivale, care au avut și alte divergențe în trecut.

Disputa s-a finalizat destul de urât, astfel că, la final, cinci tineri din clanul Brânduș, care locuiesc în zona Vârful Dealului au fost transportați la Spitalul de Recuperare din Borșa, pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Rănile nu au fost atât de grave încât victimele să rămână internate, astfel că bătaia s-a încheiat cu câteva vânătăi și vorbe grele aruncate de ambele părți.

Polițiștii au identificat toți participanții la încăierare, însă pentru a demara o anchetă penală, persoanele agresate ar trebui să depună plângere pentru infracțiunea de lovire. Plângerea poate să fie depusă și în perioada următoare, după ce toți cei care au participat la această controversă se vor consulta și cu cei apropiați și vor lua decizia cea mai potrivită.

 

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.