Incendiu de vegetație la Fărcașa. Ce alte acțiuni au avut pompierii maramureșeni în week-end?

Pompierii maramureșeni au intervenit, în intervalul 05.03-06.03.2022, în cazul a 5 situații de urgență. 

Sâmbătă, 05.03., pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Focul a distrus 50 de metri pătrați din adăpost. Militarii băimăreni au intervenit la Cicârlău pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 1,5 hectare de vegetație. La Văleni, pompierii Sigheteni, împreună cu pompierii voluntari din Călinești,  au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum a unei locuințe. A ars funinginea din interiorul coșului de fum. 

Duminică, 06.03., pompierii Gărzii Fărcașa au lichidat un incendiu de vegetație uscată, care s-a întins pe o suprafață de circa 0,8 hectare. Tot duminică, pompierii militari din Șomcuta Mare au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Remeți pe Someș. În urma accidentului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital de către echipajul S.M.U.R.D.

De asemena, pompierii militari sunt prezenți, 24 de ore din 24, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației. De mai bine de o săptămână, salvatorii maramureșeni acționează în sprijinul persoanelor, care sosesc de pe teritoriul Ucrainei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.