INCENDIU la Borșa . O casă a luat foc!

INCENDIU la Borșa . O casă a luat foc!

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băşeşti” al judeţului Maramureş a anunţat că la Borsa, pe strada A.I.Cuza a izbucnit un incendiu.

Oferta de Crăciun 2020 la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Potrivit  informaţiilor furnizate de ISU Maramureş, prin apelul unic de urgenţă 112, a fost semnalat foc la o casa de locuit.

Vom reveni cu amănunte. foto:arhivă

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a trei incendii. Pompierii militari băimăreni au fost solicitați să intervină pe bulevardul Traian din municipiul Baia Mare, unde tabloul electric din incinta poștei a luat foc. Focul a distrus câteva cabluri electrice. Toate persoanele aflate în interior în momentul izbucnirii incendiului s-au autoevacuat.

Militarii din cadrul Secției Vișeu de Sus au lichidat un incendiu, izbucnit la un coș de fum, în urma căruia a ars doar funinginea din coșul de evacuare. La Borșa, pompierii din cadrul gărzii de intervenție au intervenit pentru a lichida un incendiu produs la o anexă gospodărească. Focul a distrus circa 6 metri cubi de lemn de foc și o usă din lemn.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, personalul subunităților de intervenție a efectuat 6 activități de informare a populației, referitoare la prevenirea infectării cu virusul SARS COV 2  în localitățile: Șieu, Ocna Șugatag, Vima Mică, Șomcuta Mare, Vișeu de Sus și Peteritea.

 

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.