Incendiu puternic într-un zgârie-nori! Imagini VIDEO+FOTO inedite!

Un incendiu puternic a izbucnit într-unul dintre cei mai înalţi zgârie-nori din Dubai aflat într-un complex rezidenţial, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Focul s-a răspândit cu repeziciune, provocând groază în rândul locatarilor construcţiei. Din clădire au început să cadă bucăţi în flăcări. Mai multe persoane au ajuns la spital.

Vântul puternic a favorizat extinderea incendiului din zgârie-norul Torch Marina, înalt de 336 metri. Din construcţie au încept să cadă bucăţi în flăcări. „Pretutindeni zburau arzând bucăţi din clădire, care cădeau şi pe clădirile din jur”, a declarat un martor ocular citat de bbc.com.

Pompierii au intervenit cu peste zece maşini speciale pentru a stinge incendiul care ajunsese la etajul 60. Sute de persoane au fost evacuate din clădire. Nu au fost semnalate victime. Mai multe persoane au avut nevoie de asistenţă medicală pentru că se intoxicaseră cu fum.

Cauzele incendiului nu se cunosc, dar sistemele de alarmă antiincendiu a avut probleme încă de la inaugurarea clădirii, aceasta rămânând blocată deseori.

Imaginile de la incendiu au fost postate pe site-urile de socializare. În imagini se vede cum din turnul Torch Marina se împrăştie bucăţi în flăcări din faţada clădirii şi cad pe pămât ca niste bulgări de foc.

Mii de persoane care locuiesc în zgârie-norii din apropiere au fost evacuate, iar circulaţia a fost interzisă în zonă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.