Incendiu puternic la o hala productie suruburi din Sighetu Marmatiei. Arde acoperisul pe o suprafata de aproximativ 300 mp

UPDATE:

Acoperișul unei hale de producție șuruburi, din municipiul Sighetu Maramației, a fost cuprins de flăcări aseară. Pentru limitarea efectelor incendiului au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației cu 4 echipaje de stingere, o autoscară și un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D. Ulterior, forțele de la fața locului au fost suplimentate cu o autocisternă și un echipaj de stingere de la Detașamentul Baia Mare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o autoscară de la Secția de Pompieri Vișeu de Sus.

De asemenea, în sprijinul pompierilor militari au intervenit și serviciul privat pentru situații de urgență al Plimob din Sighet și pompierii voluntari din Câmpulung la Tisa.

În urma incendiului au ars circa 2000 de metri pătrați din coperișul halei și s-au deteriorat instalația electrică, 50 % din linia de zincare a materialelor și aparatura de fabricare a șuruburilor. În urma incendiului nu au rezultat victime, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Incendiu puternic la o hala productie suruburi din Sighetu Marmatiei. Arde acoperisul pe o suprafata de aproximativ 300 mp

Incendiu hala productie suruburi in Sighetu Marmatiei. Din primele informatii arde acoperisul pe o suprafata de aproximativ 300 mp.

Forte alocate: 4 autospeciale de lucru cu apa si spuma de la Detasamentul Sighet, o autoscara si un echipaj SMURD. In sprijin intervine si SPSU Plimob Sighetu Marmatiei.

Au mai fost suplimentate fortele cu inca 2 autospeciale de la Sectia Viseu de Sus( o autospeciala cu apa si spuma si o autoscara) si o cisterna de la Detasamentul Baia Mare. Vom reveni cu amanunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.