Început de weekend călduros pentru această perioadă în Maramureș

Vremea a fost deosebit de calda si frumoasa. Cerul a fost mai mult senin. Vantul a suflat in general slab. Temperaturile maxime au fost de 14 grade la Ocna Sugatag si 15 grade la Sighetu Marmatiei, Baia Mare, Targu Lapus. Izolat, in zonele joase la inceputul intervalului, s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost noaptea trecuta si in aceasta dimineata la Targu Lapus -2 grade. Stratul de zapada masoara pana la 43 cm la statia meteo Iezer.

Carosabilul sectoarelor de drumuri publice este curat si umed in zona de munte, respectiv curat si partial umed, curat si uscat in rest. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu doua utilaje si sase tone de material antiderapant pe DN18, DN17C. Cerul este senin, vantul sufla slab, la moderat. Izolat in zonele joase se semnaleaza ceata.

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil la senin ziua, cu innorari in partea a doua a noptii cand pe arii relativ extinse va ploua slab. La munte vor cadea precipitatii mixte iar la peste 1500 m va ninge. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare pe crestele montane iar spre sfarsitul intervalului izolat si in zonele joase. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 18 grade, iar cele minime intre 1 si 5 grade. La inceputul intervalului, in zonele joase, izolat se va semnala ceata.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.