Incident regretabil la meciul de la Zalău. Suporter HCM luat pe sus de către Jandarmerie! GALERIE FOTO

suporter5Mare meci,mare, astăzi la Zalău, intre campioana României HCM Baia Mare si echipa locală Handbal Club.

Atmosferă de sărbatoare,sala arhiplină,de altfel la ora 13.oo nu mai erau bilete, si mult entuziasm in tribună. O galerie baimăreană formată din peste 200 de persoane a dominat fondul sonor, cu toate stradăniile localnicilor pusi adesea în inferioritate . Meciul în sine a fost la discretia oaspetelor,care au pus presiune pe handbalistele lui Tadici de la început si până la sfârsitul meciului.

De altfel, scorul partidei:24-39(11-22)ne scuteste de orice comentarii. Frumoasa atmosferă din tribună a fost însă umbrită de excesul de zel de care au dat dovada jandarmii sălăjeni.

Ce s-a întâmplat de fapt? La un momendat între doi suporteri băimareni s-a iscat un mic conflict,unul dintre ei împingându-l pe celalat, moment în care un al treilea suporter băimarean,dorind să aplaneze conflictual s-a intercalat între cei doi vrând să-i despartă.În acel moment, vigilentii jandarmi sălăjeni,fără sa stea prea mult pe gânduri si fără să ceară vreo explicatie, l-au luat,pur si simplu, pe sus pe cel care intervenise pentru aplanarea conflictului si l-au scos afară pe brate.

Mai mult de atât,unul dintre jandarmi pe nume Paul,i-a aplicat o lovitură direct în coaste si i-a răsucit unul dintre degete care ,la sfârsitul meciului se umflase atât de tare încât arăta ca o “păpușă”.

Când,în urma declaratiilor date de către suporterul baimarean agresat,s-a lămurit situatia, acesta a fost lăsat să intre din nou în sală fără nicio problemă. Este păcat când unii dintre semenii nostri,la “adăpostul”uniformei, fac exces de zel si umbresc un spectacol sportiv.

foto:jurnalmm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.