Incident tragic pe DN18: Autoturismul implicat în accident a fost mistuit de flăcări

Incident tragic pe DN18: Autoturismul implicat în accident a fost mistuit de flăcări
Ieri, 05 mai a.c., la ora 17:19, Poliția orașului Baia Sprie a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe D.N. 18, în zona unui local public, a avut loc un accident rutier în urma căruia a rezultat incendierea unui autoturism.
Echipa operativă s-a deplasat la fața locului constatând faptul că un tânăr de 33 de ani, care conducea un autoturism, pe un sector de drum în curbă ușoară la stânga ar fi părăsit sensul de mers, lovind frontal stâlpul de metal ce susține poarta de acces în curtea localului public. Ulterior, autoturismul ar fi fost proiectat înapoi pe carosabil, iar în urma impactului a luat foc. Conducătorul auto s-a autoevacuat.
La fața locului a intervenit un echipaj ISU Maramureș care a reușit lichidarea incendiului, iar un echipaj SMURD a preluat victima pentru a-i acorda îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și cu dispozitivul de testare rapidă drug-test, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Acestuia i-au fost recoltate  probe biologice.
Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 30 de minute, iar ulterior s-a circulat pe o singură bandă timp de aproximativ 40 de minute.
Polițiștii continuă cercetările, urmând a se lua măsuri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.