Inconfundabilul chitarist va sustine in Romania singurul eveniment din Europa!

posterYngwieMalmsteenREGULI DE ACCES SI PROGRAMUL CONCERTULUI YNGWIE MALMSTEEN

Inconfundabilul chitarist va sustine in Romania singurul eveniment din Europa!

Bucuresti, 12 mai – In cateva ore, suedezul chitarist, Yngwie Malmsteen, aterizeaza pe taram romanesc, pentru singurul concert din Europa al acestui turneu, show ce se va desfasura maine, 13 mai, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului.

In deschidere formatia romaneasca TROOPER!

PROGRAM EDDIE GRIFFIN LIVING LEGEND TOUR:

19:00 – ACCES PUBLIC – DESCHIDEREA USILOR LA SALA PALATULUI

20.00 – TROOPER

20.30 – 20.45 – PAUZA

20.45 – 22.45 – concert YNGWIE MALMSTEEN

!!! La Sala Palatului va exista si un stand de unde va puteti achizitiona tricouri cu Yngwie Malmsteen!

Lista obiectelor interzise:

 • artificii, spray-uri, parfumuri, umbrele;
 • scaune, arme, lanturi, obiecte periculoase;
 • bauturi sau mancare, sticle, bidoane de plastic, conserve;
 • bagaje sau genti voluminoase;
 • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video. STRICT INTERZISE!

 Accesul la SHOW:

 • va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid;
 • FUMATORII, SPECTATORII CARE TREBUIE SA PARASEASCA DIN VARII MOTIVE INCINTA SALII PALATULUI VOR BENEFICIA DE BRATARI;
 • Pentru confortul participantilor si bunul mers al evenimentului, organizatorii recomanda publicului sa vina din timp la spectacol, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare.

Numaratoarea inversa a inceput!

Biletele sunt inca puse in vanzare la urmatoarele categorii:

VIP – 359 RON

CATEGORIA I – 259 RON

CATEGORIA II – 219 RON

CATEGORIA III – 159 RON

Acestea sunt disponibile online pe:

 1. eventim.ro;
 2. iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara;
 3. myticket.ro si magazinele Diverta;
 4. bilet.ro
 5. salapalatului.ro sau la casa de bilete a Salii Palatului.

 

Formula in care Yngwie J. Malmsteen ajunge la Bucuresti este urmatoarea:

Yngwie J. Malmsteen – Guitar

Nick Marinovich – Vocals, Keyboard

Ralph Ciavolino – Bass, Backing Vocals

Mark Ellis – Drums

 

DESPRE YNGWIE MALMSTEEN                            

In ziua in care Jimi Hendrix a murit, chitaristul Yngwie Malmsteen s-a nascut

Lars Johann Yngwie Lannerback s-a nascut in Stockholm (Suedia) pe 30 iunie 1963. Imediat dupa divortul parintilor a preluat numele de fata al mamei, Malmsteen, devenind peste ceva ani cel pe care il cunoastem foarte bine astazi: Yngwie J. Malmsteen.

Fiind cel mai mic copil din familie (Ann Louise, sora, si Bjorn, fratele) nu a prezentat deloc interes pentru muzica. Pana intr-o zi cand insitenta mamei sale da roade, subit. Pe 18 Septembrie 1970, Yngwie se uita la o emisiune despre moartea lui Jimi Hendrix. Baietelul de doar 7 ani a ramas fascinat de Hendrix, de publicul ce era extaziat de maniera in care acesta manuia chitara.

Astfel, ziua in care Jimi Hendrix a murit, chitaristul Yngwie Malmsteen s-a nascut.

Curios si tenace, incepe sa invete sa cante la un Stratocaster foarte ieftin si imediat Malmsteen ii descopera pe cei de la Deep Purple, petrecand sute de ore invatand sa le cante piesele.

Admiratia sa pentru influenta clasica din chitara lui Ritchie Blackmore l-au trimis catre sursa: Bach, Vivaldi, Beethoven, and Mozart. Cum micul chitarist absorbea tot de la batranii clasici enumerati mai inainte, urechea sa muzicala se dezvolta pe zi ce trecea iar stilul sau de a canta la chitara capata un contur foarte interesant. Astfel ca la varsta de 10 ani toata energia sa era canalizata in directia muzicala.

Mama sa si sora sa, doua talentate flautiste si-au dat seama imediat de inclinatia sa, de darul pe care abia acum incepea sa il descopere, oferindu-i tot suportul de care a avut nevoie. Malmsteen progresa vazand cu ochii. In primii ani ai adolescentei, Yngwie urmareste la televiuzor o emisiune despre violonistul rus, Gideon Kremer, care a interpretat o bucata extrem de grea a virtuozului violonist, Niccolo Paganini. Efectul lasat asupra lui Malmsteen a fost profund si a inteles, in sfarsit, cum sa combine pasiunea pentru muzica clasica cu acordurile burgheze ale chitarei sale si, un un lucru foarte important, cu …. carisma.

A sosit in Los Angeles in 1983 si rapid a fost recrutat sa cante intr-o trupa care nu era la nivelul performantelor sale artistice. A trecut rapid prin Steeler si Graham Bonnet. In 1984 scoate primul sau album solo “Rising Force” si incepand din acel moment povestea Yngwie Malmsteen avea sa inceapa.

Rising Force a castigat premiul Guitar Player Magazine’s pentru cel mai bun album rock si a fost nominalizat la un Grammy pentru “Best Rock Instrumental”, atingand locul 60 in topul albumelor Billboard. Yngwie J. Malmsteen’s Rising Force, asa cum a fost cunoscut de atunci pana spre finalul anilor 80, lanseaza rapid “Marching Out” in 1985, cu Jeff Scott Soto la partea de voce.

Urmatoarele albume sunt un succes adevarat: Trilogy in 1986, Odyssey in 1988, Eclipse in 1990, Fire & Ice in 1992, The Seventh Sign in 1994, Mangnum Opus in 1995, Inspiration in 1996, Facing the Animal in 1997, Alchemy in 1999, Attack! in 2002, Unleash the Fury in 2005, Perpetual Flame in 2008, Angels of Love in 2009, Relentless in 2010 si Spellbound in 2012.

Stilul neoclasic al lui Malmsteen a devenit popular printre chitaristi la mijlocul anilor ’80, influentandu-i pe Jason Becker, Paul Gilbert, Marty Friedman, Tony MacAlpine and Vinnie Moore, nume de referinta in industria muzicii rock.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.