INCREDIBIL: Bătaie între un taximetrist și doi inspectori ANAF, în mers/ FOTO

Bătaie între doi inspectori ANAF şi un taximetrist, în mers. Scandalul a avut loc la Satu Mare, în toiul nopţii. Cei trei s-au luat la ceartă în maşină, moment în care şoferul s-a întors să îi lovească pe inspectori. A pierdut însă controlul volanului şi s-a izbit de o bordură.

Sâmbătă noapte, un taximetrist de la firma Cielo a avut doi clienţi, inspectori ANAF, aflaţi în timpul liber. Între taximetrist şi cei doi inspectori ANAF a început la un moment un scandal, şoferul taxiului încercând să-l lovească pe clientul ce stătea pe bancheta din spate, informează voceatransilvaniei.ro.

Atunci a pierdut controlul volanului şi a lovit o bordură. Cei doi inspectori ANAF au profitat de faptul că airbegul şoferului s-a deschis şi au luat-o la fugă.

Taximetristul a cerut sprijinul colegilor săi, care au sunat la 112. Acesta a fost dus la spital, pentru a primi îngrijiri, dar a refuzat apoi să depună plângere la Poliţie.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.