Incredibil ce a găsit o tânără în cutia sigilată a unui iPhone XS. Nici angajaților magazinului nu le-a venit să creadă

Incredibil ce a găsit o tânără  în cutia sigilată a unui iPhone XS. Nici angajaților magazinului nu le-a venit să creadă

Surpriză de proporții pentru tânără  care a vrut să-și cumpere un iPhone XS MAX. În cutia sigilată, a găsit plastilină în loc de telefonul de ultimă generație pentru care a plătit 6.800 de lei. Tânăra a povestit că a mers, luni, 28 ianuarie, la magazinul Media Galaxy din Craiova pentru a cumpăra un iPhone XS MAX 256 GB în valoare de 6.800 de lei. Angajații magazinului i-au explicat că telefonul nu este pe stoc și că este nevoie de plasarea unei comenzi online pentru ca produsul să poată ajunge în trei zile lucrătoare, notează observator.tv.

Craioveanca a făcut comanda și a plătit 6.800 de lei pentru telefonul de ultimă generație. A plecat acasă, după ce i s-a spus că va fi sunată pentru a-și ridica noul smartphone.

Pe 31 ianuarie, un angajat al magazinului a sunat-o, spunându-i că poate veni să-și ridice telefonul. Tânăra a spus că un angajat i-a adus cutia telefonului și i-a arătat că este sigilată. Fata l-a rugat să deschidă cutia și mai apoi telefonul pentru a-i face configurările necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.