INCREDIBIL ce se întâmplă în organismul tău dacă bei APĂ cu SARE pe STOMACUL GOL. Efectele sunt ULUITOARE

Cura cu apă sărată dimineaţa este una din cele mai ieftine şi simple modalităţi pentru a-ţi detoxifia colonul. Iată ce trebuie să faci şi care sunt beneficiile.

Deşi nu este un tratament prea plăcut, cura cu apă sărată dimineaţa este simplă şi ieftină.

Ce trebuie să faci: Încălzeşte un litru de apă, adaugă în oală două linguri de sare de mare şi amestecă până când se dizolvă. Nu folosi sare de masă de la supermarket pentru că efectul nu va fi acelaşi. Toarnă apa în pahare şi bea-o pe toată, pe stomacul gol. Gustul nu va fi plăcut, dar trebui să-l suporţi. Acum nu mai trebuie decât să te aşezi în pat, întinsă pe partea dreaptă. În maxim două ore, ar trebui să ai primul scaun. Vor mai urma şi altele pe parcursul zilei, aşa că ar fi bine să ai tot timpul o toaletă în apropiere, scrie unica.ro.

Este posibil să apară şi senzaţia de balonare sau un uşor disconfort abdominal.
Apa sărată băută pe stomacul gol nu poate fi absorbită în organism şi trece pur şi simplu prin sistemul digestiv. Descompune materiile fecale, care se elimină cu tot cu apa sărată, curăţând astfel colonul în mod natural.
Tratamentul cu apă sărată se poate face zilnic timp de maxim o săptămână, iar această cură se poate repeta o dată la şase luni.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.