Incredibil dar adevarat! ANAF a scos la vânzare droguri de risc şi de mare risc într-un magazin din Romania.Vezi ce scria pe plicuri…

Un caz absolut incredibil s-a înregistrat la Târgu Jiu, acolo unde ANAF a scos la vânzare droguri de risc şi de mare risc. Deocamdată nu se ştie dacă cei de la Fisc au realizat ce au pus pe raft.

Halucinaţii, delir şi psihoze vândute cu 25 de bani gramul. Moartea la plic era pe rafturile unui magazin de produse confiscate al Fiscului din Târgu Jiu.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Şase substanţe interzise au fost depistate în cele 900 de plicuri. Unele imită mefedrona, un drog extrem de complex care produce anxietate, paranoia, sau tahicardie. Altele imită canabisul, dar dau efecte mult mai grave fiind substanţe sintetice.

Ultra Last Minute CRETA!!! Plecare cu avionul din CLUJ in data de 19.06.2019 !

Magazinul fiscului din Târgu Jiu avea aceste substanţe în depozit de şase ani. Pe atunci, ele nu erau incriminate. În perioada Crăciunului trecut cineva a decis să le scoată la vânzare, scrie roman24.ro.

Toate cele peste 900 de plicuri de „îngrăşăminte” ridicate de DIICOT de la magazinul ANAF din Târgu Jiu sunt droguri, arată analiza chimică realizată la un laborator de specialitate la cererea DIICOT. „A venit raportul preliminar. Sunt droguri de risc şi mare risc, dar cu menţiunea că ele la momentul acela (al confiscării – n.r.) nu erau considerate droguri. Toate sunt. Cam 600 sunt droguri de risc şi de mare risc şi vreo 300 sunt substanţe psihoactive. Deci toate sunt droguri. (…) Pe pliculeţe scria îngrăşământ natural, chestii din astea”, a declarat, pentru wall-street.ro, Mihaela Porime, procuror şef la structura centrală a DIICOT.

Pliculeţele au fost scoase la vânzare la 25 de bani bucata. Ele au fost confiscate în anul 2011, iar la acea vreme au fost expertizate şi încadrate la categoria seminţe de flori sau îngrăşământ natural. Numai că între timp legislaţia s-a schimbat, iar comercializare lor a devenit ilegală.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.