Incredibil! Povestea omului pasare care traieste cu regret, iata prin ce chinuri trece FOTO

omul-pasare-ion-toader-300x225O viaţă întreagă, Ion Toader, cunoscut drept „Omul Pasăre”, a trăit un adevărat coşmar. Oamenii îl respingeau din cauza aspectului fizic, iar uneori era asemănat cu un monstru. O maladie rară a pus stăpânire pe corpul lui, iar când nici măcar nu mai spera la o soluţie, a avut parte de o minune. Vindecat complet, bărbatul din Galaţi resimte din nou fiorii dragostei, însă trăieşte cu un regret enorm.

Mai bine de 24 de ani, Ion Toader a trăit într-o umilinţă cruntă. Vecinii îl marginalizau din cauza mâinilor şi picioarelor care erau acoperite cu o crustă asemănătoare scoarţei copacului. Unghiile semănau mai mult cu nişte gheare de păsări răpitoare, iar oamenii din sat vedeau asta ca pe o lucrare a diavolului. În anul 2007, Omul Pasăre a găsit salvarea într-un cabinet al unui chirurg bucureştean celebru, care l-a operat şi l-a salvat din ghearele bolii necruţătoare. „Nu mai speram la nicio minune. Deja mă obişnuiesem cu gândul că nu mă voi mai putea bucura niciodată de lucrurile mărunte. Ţin minte că nu reuşeam să ridic cu degetele nici măca o cheie căzută pe jos. Astăzi pot să dau cu sapa, să mă joc cu iepurii din curte şi să muncesc pe la oamenii din sat”, a mărturisit Ion Toader, extrem de emoţionat.

Marina, femeia care i-a fost amică, iar mai târziu, iubită şi soţie, a fost alături de el la fiecare pas. L-a susţinut atunci când nu mai avea nicio speranţă şi l-a îngrijit după operaţia extrem de dificilă. Cu doi copii dintr-o căsnicie anterioară şi extrem de îndrăgostită, femeia l-a urmat pe ”Omul Pasăre” într-o altă comună, acolo unde avea să o ia de nevastă. În urmă cu doi ani, cei doi s-au căsătorit la starea civilă, însă fericirea le este umbrită de un mare regret. În urmă cu trei luni, Marina a început să se simtă foarte rău, iar un control la ginecologie avea să le distrugă toate visurile.

„Eu am doi copii făcuţi cu fostul meu soţ, însă mi-am dorit un copil şi cu Ion. Şi el şi-a dorit, însă nu se mai poate acum. În urma unei tumori abdominale, mi-au curăţat tot uterul şi nu mai pot să fac copii. În luna martie am ajuns de urgenţă la spital, iar acolo medicii s-au crucit. Aveam o tumoră foarte mare, a fost nevoie rapid de o intervenţie chirurgicală”, a povestit Marina, în exclusivitate, pentru SPYNEWS.ro.

În ciuda maladiei rare de care suferea, numită sindromul Lewandowsky, boală de altfel ereditară, Omul Pasăre îşi dorea cu ardoare un copil, chiar dacă riscul de a moşteni boala cruntă copii lui, care ar fi putut trece prin care a trecut el, era unul foarte mare. ”Cu toate acestea, mi-aș fi dorit și eu un copil. Însă Dumnezeu ne-a dat necazul ăsta, soția nu mai poate face…”, a spus ”Omul Pasăre”, pentru SPYNEWS
Astăzi, Ion Toader a rămas un personaj extrem de simpatic dintr-o comună din Galaţi, acolo unde toţi consătenii lui îl privesc cu respect şi căldură. „De când m-am mutat aici, m-am hotărât să îmi iau o casă a mea şi muncesc cu ziua pentru a strânge banii. Oamenii de aici mă cheamă la muncă. Mă ocup de via lor, da cu sapa, deşi visul meu cel mai mare era să devin tractorist. Poate într-o zi o să am bani destui să îmi iau un tractor să fac ce am visat. Cei de aici mă recunosc de la televizor, iar mie şi soţiei mele ne spun familia Pasăre”, a mai povestit bărbatul, pentru SPYNEWS.ro.
Sursa:spynews.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.