INCREDIBIL: Un BARBAT din Băiuț amendat cu 1.000 de lei pentru că a sunat la radarul pădurilor!!!

radarul-padurilor-620x400Un cetățean din comuna Băiuț din județul Maramureș a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de agentul de poliție din comună pentru că a sunat la numărul 112 – radarul pădurilor pentru a sesiza un transport ilegal de masă lemnoasă cu un camion, însă s-ar fi constatat că transportul era legal.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat luni, pentru AGERPES, că este la curent cu privire la situația cetățeanului din comuna Băiuț care a fost amendat de agentul poliției comunale, însă situația este în curs de cercetare în prezent.„Acum se fac cercetări asupra situației și în momentul care avem toate datele, vă vom informa”, a spus Florina Meteș. Localnicul Ciprian Coc din Băiuț ar fi fost audiat, luni, de un reprezentat al IPJ Maramureș, după ce a depus o plângere la Judecătoria orașului Târgu Lăpuș în vederea anulării amenzii.

Întâmplarea cetățeanului care a fost amendat în urma unei sesizări la numărul 112 a devenit cunoscută și pentru că a fost prezentată pe o rețea de socializare, iar vicepreședintele Asociației Neuer Weg, Hans Hedrich, a anunțat că a depus o plângere penală pe numele agentului de poliție care l-a amendat pe cetățean.

sursa:flux24.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.