Incredibil. Un polițist acuzat că a distrus mașina unui preot din Poienile de sub Munte!

oglindaIncredibil. Un polițist acuzat că a distrus mașina unui preot din Poienile de sub Munte!

Un caz ieșit din comun se află în ancheta polițiștilor din Poienile de sub Munte, care au fost solicitați să intervină în urma distrugerii mașinii preotului din localitate.

Partea cea mai grea nu e aceea că acțiunea de huliganism s-a petrecut tocmai în ziua în care ucrainienii serbau Crăciunului pe rit vechi, iar cel păgubit este tocmai omul Domnului, ci că principalul suspect este un coleg de-al lor, angajat în structurile Ministerului de Interne.

Potrivit declarației oferite de Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș la solicitarea colegilor de la ActualMM.ro, ”polițiștii din Poienile de Sub Munte au fost sesizați în 6 ianuarie 2015, în jurul orei 18,45, despre faptul că o persoană necunoacută a distrus elementele exterioare ale unui autoturism parcat pe marginea drumului din localitate. Autovehiculul aparținea unui preot din Poienile de Sub Munte.

În urma anchetei s-a identificat un suspect. Acesta ar fi angajat în structurile Ministerului de Interne”. Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș a confirmat pentru ActualMM.ro că în cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.
Vom revenii cu amănunte.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.