INCREDIBIL:Se grăbeau să ajungă pe litoral și și-au uitat copilul pe Autostrada. Și-au dat seama după 150 de km că le lipsește!!!

fetitaSe grăbeau să ajungă pe litoral și și-au uitat copilul pe Autostrada. Și-au dat seama după 150 de km că le lipsește ceva.

O familie care călătorea pe autostradă, către Riviera franceză, a reuşit să îşi uite fetiţa de trei ani într-o benzinărie duminică şi au condus mai bine de 150 de km înainte de a-şi da seama, informează poliţia franceză.

De fapt, părinţii s-au întors din drum atunci când o alertă a fost dată, prin radio, şi când aceştia au auzit-o, mai spun ofiţerii.

Fetiţa de trei ani a fost găsită într-o zonă de odihană pe Autostrada Soarelui franceză, în regiunea Drome, duminică, imediat după prânz. Nu a ştiut să le spună celor care au găsit-o decât că mai are un frate şi o soră, că mergea „la mare” cu familia sa şi că a văzut „maşina lui tati” plecând din faţa sa.

Doar la 45 de minute după ce micuţa a fost găsită -când au auzit alerta la radio- părinţii au sunat la poliţie. Parcurseseră deja peste 150 de km şi nici măcar nu realizaseră că fetiţa lipseşte, scrie The National. 

Duminică seară părinţii erau chestionaţi la o agenţie de poliţie şi copilul era îngrijit. Nu se ştie dacă aceştia vor fi acuzaţi de neglijenţă sau nu.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.